Prenos in namestitev Google Chrome 2016 / 2017
Prenos in namestitev Google Chrome 2016 / 2017. - Chrome spreminjasta tkanina browsing, medtem ko standard, je dejansko dodatni dejavnik internetni brskalnik uspe na. Skupaj z ednini klik, lahko spremenite, dvojnik in celo južnjakom popek razkleniti ki gre gor čisto nov okno. Ne le lahko gumbi se dejansko ločeni, vendar prav tako delujejo ločeno, kar pomeni, da če en zavihek nesreč, drugi ne vplivajo. Končno, če odprete nov zavihek off obstoječega, kot kliknete zakoreninjena spletno povezavo, nov popek je dejansko postavljen poleg gumba staršev, kot nasproten v na koncu svojega kontrolnega seznama iz gumbov. To pomožen to veliko lažje voditi ustrezne gumbe usklajeno in organizirano vse skupaj.
Google Chrome 2017
Google Chrome 2017

Prenos in namestitev Google Chrome 2016 / 2017

Eno bolj opaznih funkcijo od Google Chrome 2016 / 2017 je svoj osebni zasebnosti brskanje. brskalnik flaunts nepoznan način, ki ne sledi brskanja, ko brskate spletne strani. Ob izhodu iz brskalnika v načinu brez beleženja zgodovine, to dodatno izbriše piškotke, kot tudi gesla, ki prihajajo iz tega zdravljenja. Lahko imate internetnih brskalnikov in redni način beleženja nastavitev prostem hkrati.

Varstvo
Rumena barva je narejen za vas bolj varno in bolj varen in zanesljiv na internetu z vgrajeno malware in phishing zaščita, avto modernizirati, ali imate vse najnovejše varnostne rešitve, in še veliko več. Ko krmarite na mesto domnevne pred lažnim predstavljanjem ali celo vključno z malware, brskalnik pokaže previdno.

spletni brskalnik ima prav tako avto modernizirati, zagotavljanje varnosti in varnostnih funkcij ostati tok s nobena dejavnost na vaše komponente, in tudi da zaposluje sandboxing pristop. Sandboxing pomaga blokirati malware in tudi izolatov, kaj se zgodi v en gumb off drugi, vplivajo, zato ko zaprete zavihek, da postopek dejansko popolnoma preneha. Sandboxing je učinkovit način za zaščito pred zlonamerno programsko opremo sama montaža na vašem osebnem računalniku, kot tudi spremljanje vaše spletne naloge ali ob posameznih podatkov.

Pomoč & pomoč
Google Chrome 2016 / 2017 ima poglobljeno zaslomba središče, ki ponuja pomoč v različne skupine. center za pomoč ima virov pomoč začnete kot nov kupec, in tudi pomoč, ki vam popolnoma prilagodite dogodivščini iskanje, ko ste dejansko prefinjene uporabnik. Lahko poleg poznano težavah, surf FAQ, in spremenite jezik in prikazati zaslon okoljih. Google je poleg dobave pomoči debatni forum kjer lahko enostavno naložite težave, komunikacijo z drugimi uporabniki in dati pripombe za različne druge potrošniki doživljajo skrbi.

Rekapitulacija
Google Chrome 2016 / 2017 je dejansko nujno nekateri skupni spletni brskalniki na trgu. Svoje funkcije, ki vam poda z premožni udobje komponente, dobro vzdrževana slog za nagonsko plovba, upravljanje letala ter varnostne funkcije, ki omogočajo varno deskanje. Poleg tega internetnega brskalnika hitrosti, kot tudi merila skladnosti priskrbeti se svoj predstava skoraj neprimerljivo in potrjuje svojo hitro razvijajoče se kupec fundacije. Naše podjetje pričakujejo točno kaj ujeti obrv je tekoč podati v prihodnosti.

Prenos in namestitev Google Chrome 2016 / 2017 Windows, Mac, Linux
Subscribe to receive free email updates: