Prenos in namestitev Firefox 2016 / 2017
Prenos in namestitev Firefox 2016 / 2017. Review - Firefox je dejansko bilo hitro neto spletni brskalnik, in trenutno je tudi hitreje. Ki trumps veliko konkurentov v smislu hitrosti, in tudi naša ekipa imela nobenih skrbi tovor kresnica ali hitro pridobivanje skozi off stran za spletno stran. Firefox prinaša tekoče internet raziskovanje znanje od začetka do konca, kot tudi flaunts združljivost po vsem internetu. Poleg tega Firefox je dejansko popolnoma opremljene spodobiti se multi-touch gibi.
Firefox 2017
Firefox 2017

Prenos in namestitev Firefox 2016 / 2017


V naše izpit z uporabo Numion štoparico, trajalo je 1,55 secs razkleniti naši spletni strani. Smo v povprečju čas to potrebno, da začnejo naši spletni strani 10 različnih časih. Firefox zaključili polnjenje celotnega spletnega mesta v 1.09 suha v povprečju. Medtem ko plujejo na popolnoma drugo spletno mesto, Firefox je 3.21 nekaj sekund. Vaš neto podjetje in tudi načrt vstopi v poštev pri preskusih, kot ti, pa v naš pregled, Firefox ima bolje hitrost izpite v primerjavi s konkurenti pod enakimi pogoji za pregled.

Firefox 2016 / 2017 je pravilno usklajeno, kot tudi intuitivno, proizvodnjo navigacijskih manj zapleteno. brskalnik ima uporabniku prijazen vmesnik opremljena skupaj z osnove, ampak to je daleč od premešanih. Firefox funkcije so dejansko močan in koristno, vendar enostavna in dostopna.

Firefox ima veliko dodatnih atributov, ki dodatno povečajo funkcionalnost. Celoti kombinirane črkovalnik zagotavlja vaš ločila je pravica, kot ste delujejo neposredno online. Dodatno funkcijo grozen je, zopet prejeti svoj samodejen sejo. Ko Firefox nadaljuje, lahko dobite, kjer ste končali, tudi kdaj internetni brskalnik zapre nepričakovano. Zdravljenje obnovitev lahko prinese nazaj vsebine so izpolnjevanje e-pošto in tudi prenosi v teku.

Mozilla sprosti danes odstopanja od svoj brskalnik Firefox 2016 / 2017, ki je izboljšana za tiste s 64-košček mikroskop okno enot.

Firefox 64-košček mikroskop okno tovarna s mikroskop okno 7, kot tudi zgoraj, kot tudi je na voljo na Firefox vse opreme strani.

Mozilla poudaril nadgradnjo mora povzročiti "dodatne zmogljivosti za programe in tudi video igre." Ne bodi začuden, čeprav, če določena mesta potrebujejo plugins, ki je bila dejavna v prejšnjih 32-bitne različice ne deluje v Firefox 64-košček za Windows.

V ČDO, Mozilla pokazala programov do konca pomoč za pridobivanje starejši Netscape Plugin uporabo programov uporabniški vmesnik (NPAPI) s strani 2016. Trenutek, ki je bistvenega pomena za internetno izkušnjo, NPAPI dejansko spremenil skozi tok televizija registrski, napredno grafiko in igre funkcije.

Prav tako ta teden, Firefox 2016 / 2017 razvalja dodatne uporabnik ukaz nad samo, kako informacije so dejansko sodelovali kresnica; ljudje lahko trenutno blok dodatnih sistemov v zasebno deskanje z zaščito pred sledenjem.

Narja v zelo zgodnji november v mikroskop okno, Škot računalo, Android, kot tudi Linux-osnova sistem ustavi spletne strani off pridobivanje podatkov glede internetne dejavnosti. Med iskanjem v oknu osebni, se zapre oglasi, analytics sledilni pes, razkrivajo socialni gumbi, kot tudi različne druge spletne vsebine, ki lahko dokument, ne da bi svoje znanje.

Če je dejansko premalo, pa odloča "strogi" varnostni blok kontrolni seznam, ki bo ustaviti dodatnih sistemov--kot tiste odkril v video produkcija, fotograf, in tudi embeddable informacije.

Prenos in namestitev Firefox 2016 / 2017 - Windows, Mac, Linux
Subscribe to receive free email updates: